Haha. Jag läste "banan" som i frukten banan.

dsc00741 (MMS)

Haha. Jag läste "banan" som i frukten banan.


Söndag

08:50 Mamma öppnar sovrumsdörren och säger "Linda!", jag inser att jag sovit lite väl länge.
10:00 Har gjort mig iordning och packat allt vad det heter inför en arbetsdag (mugg, lunch...)
10:10 Anländer på jobbet, lite tidigt men det gör inget.
10:30 Går avail och börjar jobba.
19:30 Slutar. Mamma hämtar mig från jobbet, vi åker hem och jag äter resten av pizzan som dom ätit till middag.
20:00 Kollar på Solsidan med mor och äter mat.
20:30 Solsidan är slut och jag är mätt. Läser Vecko revyn från 1949 (skojar inte!) och en inspirationstidning från Svenska Hem med ett glas rött.
21:00 Ska anlända i soffan igen för att kolla på premiären av Big Brother! Ni missar väl inte?!

Zzzz...

Fy tusan vad jag är trött idag. Min sista lediga dag innan jag kör igång igen med två veckors kvällsjobb. Har varit helt förslöad hela dagen så jag är på väg att somna hela tiden. Ska packa litegrann nu tänkte jag sen får jag nog fan ta och lägga mig. Var det såhär jag var innan jag jobbade alltså? Då hade jag ju aldrig några planer och det här är min första dag sedan typ, december som jag inte haft en enda liten plan. Ja, förutom att ringa lite samtal imorse då men det gjorde jag ju typ i sömnen. På tal om det, jag hade turen på min sida idag gott folk! Vi fick lägenheten. Känns konstigt, ska jag bo i Ed igen nu alltså? Spännande.

Problem i paradiset.

Okej, paradiset var väl att överdriva. Men lägenheten vi tittade på idag är min. Det bara är så. Det är där jag ska bo, jag känner det. Problemet? Uppsägningstiden. Tar vi inte denna nu så ger dom den till en annan, vi har första tjing nu och det är snabba ryck som gäller. Snabba beslut kan vara skitbra, men jag är samtidigt rädd för att det ska vara dåligt. Men hur dåligt kan det bli egentligen? Även om det går åt helvete så löser det sig tillslut ändå, det är ju en risk man får ta. Risken är ju ganska liten att det ska gå åt helvete såklart, men man vill ju gärna tro det värsta alltid av någon anledning. Jag hoppas att vi kan dra lite strängar ganska hårt här nu, jag ska ringa lite samtal i morgon och hoppas att jag kan få turen på min sida. Vi kommer lägga ut... mycket pengar nu så som sagt, turen på min sida!

Nu ska jag fortsätta att chilla resten av kvällen. Dricka upp min öl som jag så busigt har öppnat och kolla på tv.
Jag var tyff tidigare idag.


Det är tanken som räknas!

Imorse steg jag upp tidigare än vad jag hade planerat. Fick igår kväll tag på personen som bor i en lägenhet jag vill titta på, vi bestämde då lite hastigt och snabbt att vi idag skulle titta på den. Idag när jag är ledig och allt. Men jag åkte med Sten till jobbet, han släppte av mig hos mor och jag sitter nu och väntar mest på att han ska sluta jobbet så att vi kan åka dit. Men det är väl bra att få rätt dygnet direkt på veckan också antar jag.

Lägenheterna vi håller på att titta på för tillfället är treor. Fett dyra är dom, men den vi har tittat på hittills var väldigt fin! Vi har lyxen att vi har hamnat först i kön på en bottenvåning och en övervåning, idag är det alltså övervåningen som skall tittas på. Vi kommer garanterat att välja en utav dessa på detta området, beroende på hur lägenheten som vi ska titta på idag ser ut står det mellan det här:

Botten: Vi har lite dålig erfarenhet av bottenvåning, alla ser in, hela tiden. Alla grannar, vaktmästare etc har sett mig naken. Positivt: Det är en balkong i köket och en altan på baksidan, hur underbart!

Över: Privat, privat, privat! Jag kan trycka pattarna emot fönstret om jag så vill, det är väldigt liten chans att någon skulle se detta! Och ja, det var väl det enda. Snälla, väg för och nackdelar med mig!

Jag har haft en mysig dag i övrigt. Ätit frukost med kära mor, handlat och gått runt i lite affärer. Mamma köpte en alla hjärtans dag present till min kära lillebror som jag fick äran att slå in. Väl hemma inser jag att det inte finns så mycket till papper att slå in i så jag fick använda fantasin med det lilla som fanns!
Det ser ut som om paketet är till en liten flicka, haha!

Nåväl, det silvriga pappret täckte inte kanterna så jag tog det lilla som fanns av det lila och försökte få det att se ut som om det faktiskt ska vara så. Klippte lite hjärtan och bokstäver av rester för att pimpa upp det lite och sen knyta en rosett och fästa kortet! Lite awesome är jag nog ändå, slet som ett djur med det här. ;-)


Happy Valentine's Day!

Ny retusch! (på sin tid)

Hinner ju inte med så mycket retuschering numer, men jag har allt ett lager bilder på heta Vicky som jag håller på med för tillfället. Tänkte att jag skulle slänga ut en utav dessa bilder som ni kan få kika på.En simpel retusch bara.
Foto: Rebecka Bergvall


Vanligtvis brukar jag ju ha ångest på söndagar eftersom helgen är över och det är dags att jobba igen. Men inte den här gången. Jag börjar inte jobba förrän onsdag igen! Att jag sedan har ett såntdär jobbigt 8 dagars kvällspass igen efter det, det är en annan sak, för nu njuter vi. ;-)

Åh vad jag är glad att jag har en pojkvän imorgon!

För det är ju bara en dag om året som man verkligen ska uppskatta varandra. Och bara för att det råkar finnas en fin kärleksdag som är till för att verkligen uppvakta sin parter så är du totalt misslyckad om du inte har någon då. Well, BUHU svenne, get a life! Jag orkar inte läsa alla patetiska FB statusar längre om hur synd det är om er som måste vara ensamna imorgon eller inte får en chokladask imorgon. SLUTA HÄNG UPP ER PÅ SKITSAKER, SKAFFA LITE SJÄLVFÖRTROENDE OCH KÖP DIN EGNA JÄVLA CHOKLADASK OCH EN BUKETT ROSOR.

Hur jävla nollad får man vara egentligen.
/trött

Jofama red pants

Sitter och surfar runt lite i brist på annat, är ju äntligen ledig i helgen! För tillfället är jag grovt uttråkad, men jag överlever nog. Ramlade in på Jofama's blogg och hittade den här bilden:

Det hade tydligen blivit en "stor uppståndelse" över dessa byxor. Missförstå mig rätt, byxorna är awesome och riktigt heta. Men resten av stylingen tycker jag bara är ful. Japp, ful. Jag tycker för det första att det är snyggare att klämma ner lite fett i skinnbyxor, det ska ju sitta tight som en extra hud och så ska det vara tufft!

Jag var tvungen att göra en egen version.This is what I'm talking about!


RSS 2.0