Jaha, är det lördag?

Var väl inte så sugen på dagen idag tror jag. Till en början var det mysigt, låg kvar i sängen och kollade på FRIENDS, men sen blir man sådär helt seg. Det går lite över gränsen liksom.

Dock är det skönt att få middagen serverad, är hemma hos min mor förtillfället. Lillebror blev ju hela 15 år igår. Smörgåstårta och hela köret. Jag och syster satt på hörnet av bordet så det var lite svårt att skära, oftast är man ju kanske lite fin i sättet gärna när man är på kalas men det gäller inte oss.

"Va inte så snål!"
"Öpp, öpp, öpp - du tappa saker där!"

Stackars mamma. ;-) (Men hon får skylla sig själv lite när hon gör så jävla god tårta.)
Jag var snäll mot farmor med, hon gav ju födelsedagsbarnet lite pengar också tittar hon på mig; "Ja, det är ju synd att inte du fyller år!"

"Jo visst fan gör jag det, langa cash du bara". Är jag inte ett underbart barnbarn?

Nåväl, kvällen spenderades sen men lite film och familjemys i soffan. Och champagne. Ja, lillebror är lite av en egen art. Han lever i lyx. ;-)

Men det får man väl göra ibland antar jag. Han gjorde även ett jävla misstag att sitta och fundera över hur det kommer kännas att fylla 26, bara tog en ålder långt ifrån den han är nu för att tänka sig in lite. Sen tittar han mot mig;

- Men gud, tänk att då är du typ trettiotv...
- HÅLL KÄFTEN, SÄG DET INTE ENS. ÄR DU DUM I HUVUDET ELLER!?

Ja, mindre roligt.

Nu ska jag hjälpa han att färga håret också. Det är monsterrace här så jag vet inte om mor ska ut men syster har redan stuckigt. Och jag eh, lär väl sitta här. Inte för att jag är speciellt sugen heller, det spöregnar ju. Men det vore ändå trevligt om man hade haft några som hellst vänner som man även kunde bestämma att det inte blir något med istället för... min situation. ;-)

Okej, nu ska jag gå. 'MMH' som Amandavardet så fint skulle uttrycka sig.


Oh the dots...

Jag är svag för prickigt, jag var tvungen.
99 spänn är väl inget att whina över?

Skitdålig, inget stöd alls, den bara hänger där - såväl pattarna,
men den är ju prickig. Jag förlåter honom. <3


 


Det årliga bloggtjafset

Om du inte är speciellt insatt i bloggvärlden så behöver
du inte bry dig om detta inlägg.


Vanligtvis brukar jag inte hoppa in i diskussioner som utspelar sig på detta vis. Jag känner ingen anledning för mig att säga min åsikt eftersom jag ligger lite högre upp i vuxenskalan och ingen kommer förstå vad jag pratar om då jag inte kan sänka mig till deras nivå. Och vet ni vad? Även om jag kunde det så skulle jag ändå aldrig någonsin få för mig att göra det. Men jag säger min åsikt ändå och det endast för att jag behöver ventilera mig.

Nåväl, Katrin Zytomierska? Kissie? Ringer det några klockor?


Ja, självklart har Katrin även detta året flygit på topplistans högsta bloggare precis som hon gjorde med Blondinbella. Trots det jag kommer poängtera angående både Katrin och Kissie så innebär inget utav detta att jag skulle "hata" dom som många läsare gärna vill förvandla det mesta till. I ärlighetens namn så ser jag upp till Katrin, hon är en människa för sig och är inte rädd för att visa det. Och Kissie sen, hon verkar vara en helt vanlig snäll tjej som bloggar lite, provocerar för att hamna på topp, kom inte här och säg att du aldrig har testat det.

...men alla begår vi misstag, right?

Katrin hade för några dagar sedan en frågestund på sin blogg, hon körde svaren via webcam och det ramlade in frågor. Bland annat denna; "Vad anser du om alla de nya stora bloggarna Kissie, Dessie, Pussy (Whatever, jag vet inte vad dom heter) och sättet de beter sig på endast för att bli kända?". Frågan var säkerligen inte alls riktigt formulerad så, jag minns inte och det har inte med saken att göra ändå. Katrin såg mest förvånad ut och fattade inte alls vad hon snackade om för bloggar. Bara några dagar senare när det var dags för Katrin att vara med i The Voice som hon är varje vecka så hade hon självklart kollat runt på dessa nya stora tillskott i bloggvärlden och det är ju inget fel med det, inte heller att säga sina åsikter. Argumenten däremot tål ju att diskuteras.


"Dom är arton år, dom pumpar in silikontuttar, läppar och allting handlar bara om att fördumma sig själv. Alla har platinablondt sprikrakt hår som dom står så här med" - där börjar hon gestikulera i stil med att smeka sitt hår och prata med en pipande röst för att imitera dom. Visst, det stämmer att dom beter sig på detta viset och jag försöker absolut inte försvara detta då jag själv tycker att det är patetiskt att det går hem i dagens media.

Men jag vill minnas att hon användt liknande ord förut...

"Blondinbella är arton år, hon skriver ingenting som intresserar mig" - Varför inte det? Om hon hade sagt att "blondinbella skriver ingenting som intresserar mig" så fine, men där slängde hon även in just "arton år" också vilket stör mig något otroligt. När man har passerat tjugo här i Sverige så är man enligt pappret så vuxen man bara kan bli vilket även är något människor, som ger sig in i debatter och har ett dåligt ordförråd, använder som ursäkt för att liksom sätta sig över den yngre parten. Många tar åt sig av det och det är en chansning man tar ifall det kan leda en till att vinna i exempelvis just en debatt. Men Katrin, om vi nu skall utgå ifrån att åldern avgör hur mogen man är - har du verkligen ingenting bättre att säga då vid 31 års ålder? Du ser själv, det är sällan man kan ge direkta bevis på detta sättet, men du lyckas. Åldern har aldrig någonsin avgjort hur mogen man är som person, ålder är hur många år du har levt - ingenting annat. Hur fan kan folk ens tro annat?

Det är lite som begreppet fjortis som egentligen är en benämning på ett betende. Ett omoget sådant. Men av någon anledning så har halva världen fattat det fel och tror att alla som är fjorton är fjortisar - det låter ju rimligt och man är oftast en fjortis i yngre tonåren också - men du kan vara det även om du är 26, 76... 31.

I nästa punkt så säger hon att det verkar som att dessa småflickor tror att "ju mer man provocerar desto bättre blir det". Det positiva med det är att hon även säger "det kanske är mitt fel, inte vet jag" och det är ju bra att hon vågar erkänna en sådan misstanke då det är en stor del till varför hon är ett känt ansikte idag. Men vad hon irriterar sig på är sättet dom provocerar på: "Dessie står och skriker att hon hatar bögar, jag menar, vafan?"

Okej. JAG menar vafan? Var det inte du som kallade Jesper i Idol 2008 'lite väl bögig'? Loulou var en "tjockis" och Blondinbella en "gris"? Du får tycka precis vad fan du vill, men att slänga glåpord efter andra och sen kalla dom för omogna? Wake up and smell the double standars.


Ja, Kissie då... Hon har (kanske som tur är...) inte uttalat sig speciellt mycket utöver det vanliga. Lite snack om att Katrin ska ge upp på sitt egna lilla vis förstås med bilder och dylikt. Jag tycker ju precis som Katrin gör angående hur sorgligt detta är, som nämt tidigare, att det går hem i media. Men jag misstänker att även Kissie vet denna "lilla hemlighet", om inte annat så hoppas jag väl det. Vafan, alla vet plötsligt vem kvinnan är, tror ni inte att det var hennes mål? Hade jag kunnat så hade jag givetvis förändrat detta, men tyvärr är det så att vi älskar att hata och sålänge Kissie håller på såhär så kommer även besökslistorna vara skyhöga. Jag har, som sagt, sålänge jag kan minnas sett upp till Katrin, hon hade alltid bra argument, en tuff attityd och sänkte människor på rätt sätt. Människor som mer eller mindre förtjänade det men som ingen annan vågat säga. Men det senaste har jag noterat all denna dubbelmoral och vet inte vad jag ska tro längre. Kanske är det ett PR-trick? Hon får ju folk att skriva, se bara på mig. Hon kanske kör samma race som Kissie för att i slutändan kunna skratta henne rätt upp i ansiktet när hon själv ligger etta på blogglistan? Ja, vem fan vet. Jag vet i alla fall att klockan är snart två på natten och alarmet ringer 08:00 imorgon (idag...) så jag antar att det är bäst att försöka sova lite innan dess.
Du känner dig snäll idag va?

Såppas snäll så att du vill ge mig dessa? Några i alla fall? Bara några? Snälla? ...snälla? *tittar upp med stora blöta hundögon*
De sista plaggen, underklädesseten, är endast ihopsatta för att inte hamna ensam på en rad nedanför. Det är alltså inte de två plaggen för 599sek utan per plagg.


Är du smart?

Lite matte sitter väl inte fel?

Denna fråga får du bara använda huvudet för, inget penna och papper, kalkyator - you name it. Det är huvudräkning som gäller! Du ska räkna så fort du kan och säga ditt första svar högt för dig själv, sen kan du kolla kalkyatorn om du vill. ;-)

Ta 1000 och lägg till 40.
Lägg nu till ytterligare 1000.
Lägg till 30.
 Lägg till ytterligare 1000.
 Lägg till 20.
Lägg till ytterligare 1000.
Lägg nu till 10.

Vad får du då? Berätta gärna ditt resultat för mig.Bara en dag kvar

Ja, bara en dag kvar tills jag får tårta. Gottegris? Jag?
Nej nej, jag är ju självklart mest glad för att lillebror fyller år...

Somnade kanske fyra imorse, det var att ta i tycker jag. Vaknade vid tolv av att det ringde som tur var, annars hade jag väl sovit hur länge som hellst. Har hinkat lite kaffe och suttit här och snart tror jag det är dags att äta något. Annars ser dagen sjukt ohändelserik ut. Det bästa med att bara gå hemma tycker jag fan är klädseln;
Leggings och en stor pologoströja. Jag vet att det inte är ett ord,
men nu säger jag så. ;-)Allting blir så himla mycket lättare med bekväma och mjuka kläder. Kan inte någon göra en korsett i stickat? Vem vet, det kanske hade varit snyggt. Det är synd att jag måste vränga på mig en kjol om jag ska gå utomhus, har inga täckande leggings och jag visar halva rumpan i denna. Det kanske är något att slänga in i min önskelista... Svarta jeansleggings eller bara vanliga, svarta, leggings. 15 september, skicka mig fullt med saker. ;-)Fylls med ro

Riktigt kaffe, mätt (en och annan godisbit bidrar väl...), Brolle Jr, blogg, Heroes snart... I feel satisfied. Känns som om hela kroppen har fyllts med ro, jag vet inte riktigt varför men... avslappnad är jag då.

Kära mor hälsade på min sambo idag på jobbet också. Som resten av världen vet så längtar jag ju tills fredag då min lillebror fyller år, trevligt och tårta liksom. Något mamma förmodligen hade nämnt...

När han kom hem;
- Får inte jag följa med på fredag?
- Eh, jo-o...


Inte för att det är någon stress direkt, men han pikade väl mig lite eftersom jag jämt glömmer att berätta saker för honom. Jag snackar ju med vänner, skriver här och på massa andra ställen. Det är väl inte mitt fel att han inte är en aktiv internetanvändare? ;-)

Det har hänt att jag har börjat packa kvällen innan och han tittat upp med ledsna ögon; 'Men, vart ska du?', så har jag helt glömt bort att säga att jag skall till min kusin i två veckor, eller familjen en vecka. Stackars som får stå ut med mig.


Godnatt hörrni!Skynda, skynda!

Ush fy satan vad seg jag är. Har inte rört ett finger idag, ja jo, förutom att pilla på tangenbordet då. Jag kanske är sympatigravid Linda? Jag lovade att vara helt klar när sambon kom hem ifrån jobbet, han slutar om en kvart. Visserligen tar det väl ytterligare 20min att åka hem, but I still don't move...

Tänkte bara visa pattarna för er lite snabbt innan jag drar ifrån datorn;
Jag får sticka iväg, ha en mys kväll!


Eucalyptus

Vi hade totalslut på kaffe igår kväll så en vän kom hit med något han hade i skåpet. Eucalyptus kaffe. Ja, är man kaffedrickare så fattar man nog. Ingenting annat duger, men det får ju gå tills jag orkar släpa mitt arsle till affären. Har förmodligen legat fel eller något inatt för jag har en jävla nackspärr också. Egentligen är jag inte så negativ som jag låter, det känns som en helt okej morgon faktiskt. Men bara för att göra det lite extra tråkigt för er och för att jag inte har något bättre för mig heller så tänker jag därför fylla i en såndär häftig lista. En sista fråga bara; vad gör du, oftast, under den första timman du är vaken på morgonen?


100 frågor.

BAKGRUND:
01. Fullständigt namn? Linda Settergren (Nej, det är inte helt fullständigt men jag finner ingen anledning att ge ut hela...)
02. Exakt ålder? Jag var faktiskt tvungen att logga in på ett community för att se hur gammal jag är.. Nåväl, 20 tydligen. Mer exakt är väl... 20,9, haha.
03. Vart bor du? Långed
04. Bor tillsammans med? Min sambo
05. Husdjur? Fyra missar
06. Färg på ditt hus? Beige/vitt tegel
07. När är du född? 15:15 den 15 september... ser du, jag är satans barn..
08. Klass? Ptja, en klass för sig kan man väl säga att jag är...
09. Vilket år tar du studenten? Tog aldrig studenten
10. Något jobb? Absolut inte
11. När gick du upp i morse? Åtta
12. När ska du sova? Lägger mig vid tolv/ett, somnar väl runt tre
13. Duschat idag? Nej
14. Kramat någon idag? Ja, sambon och katterna
15. Pussat någon idag? Samma där
16. Vad har du ätit idag? Ingenting ännu
17. Dagens klädsel? Mjukisar och... tröja
18. Dagens smink? Ala natural
19. Dagens sötnos? Jag själv?
20. Dagens roligaste? Det hoppas jag att jag inte upplevt ännu


SOCIALT:
21. Har du många vänner? Jag kan räkna dom på en hand, vad tycker du?
22. Hur många har du kysst? Tillräckligt antar jag
23. Vem kramade du senast? Förutom katterna så sambon
24. Har du träffat någon utav dina vänner idag? Nej
25. Hur många har varit otrogna med dig? Haha...
27. Har du pojk-/flickvän? Ja, det är även han jag referar till när jag säger 'sambo'
28. Vem pratade du med i telefon senast? Min kusin
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Min far, skickade ifrån sambons mobil då jag inte äger någon själv så jag minns inte riktigt vad det stog men... förmodligen att han saknar mig också och 'Puss&Kram I love you', som vi alltid säger i min familj

FAVORIT:
31. Film? Det är nog en del; Gothika, Liar Liar, Number 23, The Eye, The Holiday, Sorority Boys, ja...
32. Låt? Just nu är det väl Für immer (damn you Patrik!)
33. Mat? Jag älskar mat, man kan inte bara sålla ut sådär!
34. Dryck? Ptja, vatten kanske
35. Färg? Svart/Vit eller groteskt starka färger
37. Stad? Det är det jag inte vet... hjärnan säger Karlstad av någon anledning men...
38. Land? Sverige
39. Ämne i skolan? Det var nog musik
40. Strul? Linda? *blink blink*


SENASTE:
41. Personen du tänkte på? Linda förmodligen då... ;-)
42. Personen du kysste? Mannen i huset...
43. Gången du spydde? Det var många år sedan
44. Gången du grät? I förrgår kanske
45. Pizzan du åt? Åh pizza... men, det var nog en vegetale
46. Gången du var i Göteborg? Det var nog ett bra tag sedan...
47. Gången du var i Stockholm? När jag var liten
48. Gången du var full? Jag är jämt full
49. Gången du var hög? Jadu...
50. Personen som såg dig gråta? Ta en vild gissning?


ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? Svart
52. Hund eller katt? Hund. Det kanske låter lite orimligt eftersom jag har fyra katter, men två av dom kom på köpet med killen varav den ena blev gravid kort efter vi blivit tillsammans, så allting hände väldigt snabbt. Klart jag gillar katter också, att gosa med, men som jag påpekat i ett inlägg längre ner *hrm*, så är dom ju helt nollställda. Kan inte lära dom att fatta någonting och dom gör precis vad dom vill, varför inte bara klona en tonåring?
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Det är nog 50/50, givet att festen är på mina villkor. *haha*
54. Tvspel eller datorspel? Både och!
55. Singel eller upptagen? Mycket upptagen
56. Film eller bio? Vad heter det man gör på bio då? ;-)
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? Facebook?
58. Sommarlov eller vinterlov? På den tiden man hade sånt så gillade jag sommarlovet bättre antar jag..
59. Big Brother eller Paradise Hotel? Big Brother (med Adam Alsing!)
60. Har du svart hår eller blondt? Det är tur att någon med bra iq har skrivit detta.. Rött!
61. Har du blåa ögon eller bruna? Blå, mest grå
62. Choklad eller lakrits? Choklad
63. Göteborg eller Stockholm? Stockholm gissar jag, Göteborg är överskattat
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Högerhänt
65. Coca cola eller fanta? Cola!
66. Pizza eller kebab? Pizza
67. Randigt eller prickigt? Prickigt!
68. Älska eller älskas? Älskas
69. Leva eller dö? Dö, nejmen seriöst - leva!


ANTAL:
70. Personer du älskar? Då ska vi se... 1, 2, 3... massa förstås!
71. Personer du hatar? Hatar väl inte direkt på det viset...
72. Pojk-/flickvänner du haft? Två seriösa, och en drös andra när man var mindre såklart
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? Men herregud...
74. Glassar du ätit på en dag? Jadu, säkert en tio stycken
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Ja det var väl bunkerfestivalen då, men den räknas knappt, den var lame ^^
76. Gånger du haft minnesluckor? Varje dag i tjugo år?
77. Gånger du varit hög? ...varje dag i tjugo år? Haha
78. Personer du saknar just nu? Alla!
79. Gånger ditt hjärta brustit? Kärleksvis är det en gång, men det var ju när man var fjortis och inte visste bättre. Förövrigt alldeles för många gånger.


VEM:
80. Vill du kyssa nu? Ptja, jag har dålig andedräkt så jag vet inte om jag är så sugen...
81. Ska du träffa imorgon? Ingen utöver det vanliga
82. Sjöng du senast för? Hera, en utav katterna
83. Hade du senast en msn-konversation med? Lillebror
84. Spelade du tvspel med senast? Jeez, det var nog med grannarna
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Vicky? Haha, na då tar jag nog med killen!
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Men, ingen
87. Förtjänar att dö? Så lätt ska väl ingen komma undan...
88. Är söt? Ehm, jag
89. Vill du sova bredvid inatt? Gud vad dom här frågorna är jobbiga för en som har en partner, det är ju självklart att jag vill vara med honom. Kan ni inte anpassa frågorna efter oss också? ^^


VAD:
90. Gör dig glad? Pengar, massvis av pengar...
91. Gör dig ledsen? När saker bara går åt helvete
92. Vill du helst göra nu? Röka tror jag
93. Önskar du att du slapp göra? Gå upp ur sängen på morgonen...
94. Vill du ha nu? Pengar?
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? Locktången *pekar neråt*, en laptop, foundation & puder från true match (ja, jag är trött på HM's egna, är ju skit), en mascara kan jag dock ta från Hm! Min primer börjar ta slut också... En ny säng, kläder, diadem, en wokpanna, leopardhanddukarna som finns i Hm's home edition, en riktig hårfärgning (ni vet, sånt som man gör hos frisörer...), ett databord som får plats med två datorer - I could go on forever? Haha. Nåväl, det är ju saker det... dock är jag nöjd med en kram och mamma's smörgåstårta!
96. Längtar du till? Lillebrors födelsedag på fredag, tårta...
97. Tycker du om dina betyg? Det finns inte så mycket att tycka om dom
98. Ångrar du i ditt liv? Ångrar och ångrar, ibland kan man ju tycka att man slösat bort tid på en massa skit, men det är ju ingenting att göra åt nu. Annars kommer jag nog ångra i framtiden om inte annat, att jag är feg
99. Är det bästa som hänt dig? Ja, jag vet inte
100. Hur mycket är klockan? 10:58


Oj, har spungit fram och tillbaka från datorn hela tiden så denna listan har skrivits på i över en timma nu. Jaja... ;-)Som en drog

Den här videon lyssnar jag på jämt, hela tiden, om och om igen...
Skriket vid 1:14 får det att knulla i mun.
Sibel Redzep från Idol sjunger Metallica's 'Nothing Else Matters'


Och alla jävla särbarn som säger att det är dåligt kan ju bara dra någonstanns och komma tillbaka när ni har lite mer än bomull där uppe. Visst det kanske inte är världens bästa cover av den låten, men c'mon, helt okända människor ska gå upp och förbrylla folk i direktsänd tv på två minuter? Försök med det själva så får vi se hur jävla high tech ni är.

Jag gillar Metallica väldigt mycket själv, men bara för det så dissar jag ju inte allt annat för att 'stay true'. Ni är 'true' när ni växt ifrån det där och kan stå på egna ben.

Anyways, love. <3
Happ...

JAG HAR SÄKERT SVININFLUENSAN, DET GÖR ONT I HALSEN. Jag är paranoid, ta det med en nypa salt.

...fast jag har ont i halsen.Tiden går fort när man har roligt

Ja jävlar var klockan drog iväg. Den är redan tre och jag har bara gått upp och satt mig vid datorn. Det gör jag ju varje dag, men när den har slått tre brukar jag ju ha hunnit med en massa andra vardagssysslor också. Det är sånt man får tåla ibland! Det är nästan lite skönt om inte annat eftersom det betyder att jag haft saker för mig för ovanlighetens skull.

För er som följer Sverige's sändningstid på Prison Break får se det sista avsnittet ikväll! Jag är så exalterad! Att äntligen kunna prata med folk om det, det är lite lame att ligga före ibland faktiskt. Dock är det nästan så att jag skulle vilja se det igen, det är ju en vana - varje måndag, 22:00! Vad fan ska dom nu visa? Och vad ska JAG göra?

Kanske någon form av realityshow... "Livet efter Prison Break med Linda". Huh?
Nu ska jag testa Elina's ansiktsmask-tips! Lite läskigt att kleta in honung i ansiktet kanske, men vad gör man inte? Vi hörs, några utslag senare kanske...Long time no see...

Rotade igenom lite äldre filer på min kära dator. Vad hittar man inte? Jo, en massa videos som jag tyckte var passande att visa er. Har klippt ihop den lite, men denna är i alla fall för en... två år sedan kanske. Vi skulle ha en mysig tjejkväll tänkte vi, men filmen var tråkig och det resulterade i att bläddra igenom massa gamla skivor. Syster var på!
50% human, 50%... something else. ;-)
Kära syster!


Hur hon sen kommer reagera på att jag lagt ut det här kan ju diskuteras, haha.
Rasist?

Själva dilemmat är taget ut ett mer eller mindre i-landsproblem, men i vilket fall;
Låt säga att jag sitter och snackar med en asiat, jag slänger en kommentar om att jag måste fixa mina naglar...

- Det kan jag fixa, jag är duktig på det!
Jag säger menande och glatt;
- Ja, det är ju klart! Du är ju asiat!

'dilemmat' är taget ur "Paris Hilton: My New Bff".

Visst, vi snackar USA, där är dom ofta lite känsligare när det gäller personliga saker. Johan Glans jämför detta på ett exceptionellt vis, som vanligt.

"Någon skriker; 'Din syster är en hora!'
En ikke svensk springer fram och skallar personen i fråga.

En från Sverige;
- Känner du min syster!?"

För att återgå till sak, denna kvinna som slänger kommentaren blir givetvis hatad och utstängd. Dom skriker att hon är rasist och att dom skulle kunna döda henne. Min reaktion? Vad i hela helvete är problemet? Nu vet ingen om hon är rasist eller inte, men hon påstår att så inte är fallet och jag kan tro henne. Varför då? Just för att jag hade sagt samma sak själv. Jag är inte rasist men han är asiat och rykter säger att dom är duktiga på det, vad fan ska jag göra åt det? Och sen när blev det negativt?

Ni vet det kända uttrycket 'Swedish smorgosbooord'. Tänk om någon hade sagt till mig; 'Åh, kan inte du göra bla bla, ni ska ju vara duktiga på det?'

Ska jag bli ledsen då? Hon kanske pikar mig för att jag är svenne? Och även om personen i fråga hade gjort det, vad fan ska jag göra åt det? Jag ÄR svenne, han ÄR asiat. Sen är det väl ditt problem om du skäms för ditt ursprung, men låt fan inte andra sota för det. Jag är även väl medveten om att detta yrke, nagelmanikyr, används som slavarbete världen över som många har användt som ursäkt i denna diskussion. Men det funkar inte så, vårat jävla smörgåsbord har funnits sen årtionden. Exempelvis under andra världskriget. Så nästa gång jag möter någon utlänning som skämtar och säger: 'Swedish smorgosbooord' så ska jag fan sätta ett skött mellan ögera på'n, hur jävla rasist är inte det att ta upp någonting som existerade under negativa konsekvenser för min ras? Suck.

MÖRKHYADE ÄR I REGEL BRA PÅ ATT SHAKA ASS.
ASIATER ÄR I REGEL BRA PÅ NAGLAR.
SVENNAR ÄR I REGEL BRA PÅ ATT SLÄNGA MAT PÅ MACKOR.


EDIT:

Shinedown och retuschering

Efter att jag legat i sängen och gnällt ett tag (och fått kaffe) så kom jag underfund med att jag inte kan ligga där och sura. Hög musik och Photohop fick tyst på mig, och det är ju bra. Man mår alltid bättre när man åstadkommit något med.
Klicka på bilden så kommer ni till en ny sida där den visas före och efter.
Den ändras automatiskt efter 2 sekunder.


Så, det är väl i princip vad jag har sysselsatt mig med. Just nu har jag hicka och längtar efter Idol 2009, förövrigt är det lugnt. Vad pysslar ni med ikväll?Bite me

Idag är jag sjukt less. Har inte en krona. Skickade över sambon till hans kompis för att hämta kaffe. Hungrig är jag också, men det är ju bara till att försöka glömma. En utav katterna har fått frispel också, går runt och skriker. Blir så jävla förbannad, katter är så jävla lame ibland. Fattar ingenting, helt jävla nollställda.

Jag ska väl inte låta min aggression gå ut över katterna kanske. Jaja...Den skönheten

Ja, det finns två produkter jag suktar efter just nu. Förutom massa skräp som man alltid vill ha - inredning, kläder and so on (EN LAPTOP, JAG VILL HA EN LAPTOP OCKSÅ!). Så eh, vi börjar med produkt nummer ett;


RevitaLash Ögonfransbalsam! Den skall tydligen vara en hit på marknaden. Katrin Zytomierska är en livs levande supernöjd kund exempelvis. Den ger näring till ögonfransarna och dom blir på så vis längre och fylligare. Billigast just nu finns den på eleven.se dessutom går en del av försäljningen av RevitaLash till förmån för bröstcancerforskning, how great is that?

Produkt nummer två;

Beskrivning; "ST70E BaByliss iPro 230 iCurl - Lockar med ett enda drag" - vem vill inte ha den? Jaja, kom inte här och skryt nu om ditt självlockande hår. *host* Linda *host*. Finns från 675kr och uppåt i de flesta affärer som säljer dylika saker.

Det var väl det, kände för att lägga upp det helt enkelt. NU ska jag nog ta och lyfta arslet härifrån...Slappis lördag

Som vanligt gick jag upp sent, men det gör väl inte så mycket idag. Har ett litet projekt i huvudet som vi får se om det blir något av idag...

Vet ni vad jag gör just nu?

Mysig frukost...

Så går det när man inte jobbar. Man har inga pengar. Det blir nudlar och burkmat i en vecka nu, efter ett tag vänjer man sig. Hurvida man vill vänja sig eller inte kan ju diskuteras. Nudlar är visserligen gott, men ravioli, vem gillar egentligen det? Den vegetariska versionen som jag äter är ju godare, förstås. Men gillar, gillar liksom? Det skulle väl vara min syster då kanske. Hon har ketchup på potatis, ris, fiskbullar - you name it. Det är nästan så hon slår farfar som envisades med att ta fram lingonsylt när vi hade gjort tacos en gång.

Ketchup kanske inte lät så farligt tycker ni? Ptja, hennes favoritmat är barnmat och när vi tog med henne på buffé när hon fyllde år så tog hon spaggetti och köttfärsås (var säkert något alternativ till barnen men...), hon är så söt. ;- )

Nåväl, Jonas kom hit igår med en burk fisksoppa som jag får till middag i alla fall. Lite mer humant kanske. Nu ska vi se om jag orkar klä på mig idag också. (kommentera gärna inte det faktum att jag sitter och äter vid datorn. Jag vet att det är äckligt, men så är jag äcklig också)
Heloooo!

Har kört mig ner i ett Beyoné träsk här tror jag. Oh no, min image! Denna gången är det låten 'Hello' som står på repeat, det kanske är för att den gör mig glad. Och jag känner mig glad. Lite i alla fall. Det är ju fredag och alla envisas med att uppdatera deras sidor om att dom umgås med vänner och konsumerar alkohol. Jag blev också sugen. Men jag har varken vänner eller öl, som jag är sugen på. Så jag får sitta här och parta med mig själv, spotify och ett glas vin. Yay?
Det är tur att man har snyggheten att luta sig tillbaka mot ibland...


Take care you,
Var är du, John Blund?

Min datastol har börjat knaka sådär jobbigt så fort jag typ, andas för hårt. Det är faktiskt nåt av det mest irriterande som finns, speciellt när en viss sambo försöker sova bak väggen intill...

Är väl, som vanligt, lite trött egentligen men vill inte sova. Om en tre-fyra timmar sådär så kommer jag väl inse att det faktiskt inte var någon ide att sitta uppe, vad fan tror jag?

Det blev inte mycket Heroes idag heller tyvärr, nya tag imorgon.
Arbetande människor brukar vara glada på fredagar. ;-)Äckeldag

Ja, idag är jag sådär riktigt röten. Behöver verkligen duscha, håret är helt kletigt. Men jag vågar inte duscha själv, sambon är ju på jobbet så jag hoppas verkligen ingen får för sig att knacka på. Fräscht va?

Ganska länge nu har jag funderat på att börja titta på Heroes men det har aldrig blivit av. Igår kväll såg jag det första avsnittet. Vi såg det ganska sent så vi kunde inte se mer, men det verkade väldigt bra. Precis när det slutade så vände jag mig om; 'Ett till?'. Det gick ju förstås inte, men idag kommer han hem tidigare från jobbet så vi har massa tid! Han har ju dock sett serien en gång innan, men det tyder ju bara på att det är bra om han vill se den igen.

Idag har jag två videos att visa er kära bloggläsare, vi kör väl på att spara det roliga till sist? Okej, vi börjar med den mindre bra...
Egentligen skulle jag kunna säga en massa. Men jag vet inte vad, jag bara...
Oh, the humanity?Över till nästa, aningen bättre, video;Jag kan inte vidare mycket om dans. Men om dom tillochmed får en sån som mig då att bli helt förtrollad, då måste det ju vara bra? Är osäker på om kyssen är planerad eller om dom bara blir så inne att det känns rätt, men jag tycker det sistnämnda låter mer fantastiskt så vi säger det tills motsatsen är bevisad.
Love it!Åh gud, min dator! Ibland låter det ett starkt skrikit ljud från den, ungefär som det kan bli på scener ibland vid rundgång. Jag har en misstanke om att det inte är fullt så bra. ;- )

En sista sak innan jag avslutar också; Vad är det mer er? Gör ni såhär för att jävlas eller? Jag har haft ett sjukligt sug efter sushi ett tag nu och imorse när jag kollar allt här på lovely internets så är det flertalet bloggar som har lagt upp bilder på att dom käkat sushi! Det stalkar mig. Det var som en dröm, det var bilder överallt. Jag blir galen.
Är väl egentligen trött men...

Det finns väl inget tråkigare än att lägga sig? Jag älskar att sova och gräva ner mig sådär gott i sängen. Men samtidigt så är det det värsta jag vet, behöva klä av sig och släcka ner så det blir helt svart, tyst och tråkigt. Och hur kommer det sig att folk är så duktiga? Efter klockan tio dör internet helt. Vanliga människor.

Eleine var smart förut också. Vi satt och pratade om hur allmänt störiga och nollställda folk kan vara; "Saker och ting förändras ju, det är faktiskt 2010 för fan", den kunde inte sitta bättre. ;- )

...jag antar att jag inte har så mycket mer att skriva. Skulle precis stänga ner här och gå och lägga mig också ser jag att jag börjat på ett inlägg här. Nåväl, godnatt!Harmonisk.

Ja, jag vet inte vad det är med mig. Men jag har sådär jättemysigt ljus i lägenheten, ser lite drömliknande ut, också lyssnar jag på Beyoncé's album 'I AM... SASHA FIERCE" cd1 där det är mest... ledsam musik. Så sitter jag bara här. Det kanske behövs ibland men, känns som om jag drömmer.

Har kollat på det sista Prison Break avsnittet ever också... Nej, du är inte helt borta. Det visas på tvn nästa måndag precis som vanligt, men jag kollade på nätet. Vi kan prata vidare om det då dock, inga spoilers här inte. ;- )

Ska ta och betala lite räkningar nu. :*I'm in love...

Idag känner jag mig duktig. Eller ja, halva dagen satt jag i mjukisar och snackade i telefon men sen! Städat lägenheten bara tvätten kvar, får se om jag orkar tjuvtvätta ikväll annars får det bli imorgon kväll (kärringarna här bokar ju en månad i förtid så atte...), sen har jag handlat och gjort middag. Pasta med paprika/chili sås, sambon blev nöjd i alla fall. Har alltför mycket varit och rotat i dom där frysdiskarna bland färdigrätter det senaste... *hrm*..

Nu är det kaffe och allmänt hängande framför datorn som gäller fram tills Prison Break, yay. Och för att referera lite till rubriken då...

Har det senaste suttit och haft ett litet klipp på repeat på tv4.se/idol, det är lite smygtittar på auditions som komma skall. Eller folk som ska göra auditions rättare sagt. Anyways, jag har kärat ner mig totalt i en kvinna där. Brukar oftast inte bli sådär extremt kär om det inte är något extremt med dom eller deras röst. Detta är en helt vanlig tjej med en gitarr. Men det kanske är just därför jag gillar henne också, vem vet? Fruktansvärt synd att dom inte filmade lite längre på henne, men vi får väl hoppas att man får se henne i tv. :- )

Självklart har jag varit så snäll så att jag filmat det med min kamera, lagt in det, redigerat och lagt upp på Youtube!
Ja, jag är inte dålig med att vara snäll mot er alltså. ;-)

Är farmor hipp nu också?

De flesta äldre som jag mött brukar sitta som frågetecken direkt man öppnar käften. Brukar nästan känna mig lite duktig när jag sitter och försöker lära dom saker, som funktioner på en telefon eller... hur man byter tvkanal.

För ett tag sedan kände jag mig dock duktigast. Skaffade en funktion till hemtelefonen som gör att jag hör när det ringer, även fast jag pratar. Ja, jag vet att den har funnits ett tag, men vad jag har märkt så har den inte varit sådär jättekänd bland hemtelefoner i alla fall. Om annat så ligger vi väl efter här i skogarna...

I vilket fall, så jag sitter och pratar med farmor och helt plötsligt;

- Ah, nu ringer det här!
- Jaha, har du en sån funktion?
- Men ja? Vi får höras du! Hej.


Wtf? Jag är inte ensam om att vara sådär häftig som i amerikanska filmer "hold on, it's someone on the other line!". Eller... är inte det häftigt?


Också var det det där med humorn...

Jag måste faktiskt berätta om någonting jag och Eleine pratade om i telefon igår. När jag var hemma hos henne en gång, då hon bodde med hennes dåvarande pojkvän, så fick vi för oss att spela Guitar Hero...

Vi är inte direkt välvårande varken i språket eller någonting annat heller för den delen. I vilket fall så hade hennes sambo en kompis där också och vi, fina tjejor, börjar spela...

Vi fick en del konstiga blickar eftersom vi satt helt hysteriska "HELVETES KUK, FAN, JÄVLAR!" men så kom det bästa. Eleine blev så frustrerad så hon tar i ända från tårna och skriker, ganska jävla högt: "FITTAN GAAAAPAAAAR!!!!". Hahaha, ja satan vad det lät roligt! Dom tittade lite underligt sen lämnade dom lägenheten. ;-)

Och vi undrar varför ingen annan vill umgås med oss...För vi har ju inget bättre att bry oss om?

Visserligen är detta gällande en engelsk badpark men det är ungefär samma nivå vi i Sverige ligger på när det gäller "problem".
Jag tittar på almanackan om och om igen, men nej, det är inte första april. Vad är det som händer med mänskligheten, seriöst? Det ovan är stötande, det är störande med musik längst gatorna och för ett tag sen funderade dom på en klädkod i skolorna här i Sverige eftersom "hängbyxan" är fruktansvärd! Som sagt, för vi har ju inget bättre att bry oss om? Jag tycker det är sådär lite småotrevligt när det går människor på stranden jag inte tycker är attraktiva, kan vi inte göra någonting åt det? Typ som en idealscanner innan man får gå ner på stranden? Man ställer sig liksom framför också lyser den grönt om du kan gå in, är inte det en bra ide? Dom som får rött ljus behöver ju inte vara ledsna, dom kan få en egen strand!

För kvinnor är det ju helt okej att gå i en bikini, oj förlåt, en tråd som i alla fall nääästan täcker vårtgården? Men det är ju klart, det är inte samma sak. Det är ju en mer naturlig grej, vi föder ju barn! Om någon anser att bröst är sexuellt så måste dom ju vara perversa eller något, dom ammar man ju med.

Jag ber om ursäkt för min otroligt låga nivå, men jag försöker bara nå ut till dom där... typ, resten av världen. Jag säger inte att jag tycker det är speciellt sexigt med såna badbyxor själv, men jag trodde väl bara att man inte måste se bra ut för att bada. Också har jag ju lite mer än bomull där uppe så jag förstår att det kanske inte är lika roligt att försöka simma med ett tält runt midjan, ni vet, sånt som riktiga män har. Ja, det stod faktiskt så i tidningen. "Små tajta badbyxor är ingenting för män". Jag skulle kunna fortsätta förevigt, men jag tror att ni fattat poängen. Det är en sjuk värld, sjuk. Någon blir halvt ihjälslagen i skolan för att dom inte har det senaste modet på sig, men du, jag stör mig änna lite här på en sak... vi kanske kan ta det först?Fullspäckad helg!

Nej, där ljög jag. "Haha".

Kvällen har spenderats med att sippra vin i min ensamhet och delvis hänga på youtube framför videos med Johan Glans. Han måste väl ändå vara en utav de bästa? Ni vet. Han har verkligen allt. Länken är till ett lite kortare klipp som jag fullkomligt älskar, dock har jag kollat på delar av hans film "World tour of Skåne". Är speciellt förtjust i delen där han förklarar hur roligt det är att sova hos föräldrarna nu när han är vuxen och får göra som han vill...

"Brukar sätta mig sådär jättenära tvn, och ni vet mamma måste ju säga något...
- Men snälla Johan sitt inte så nära tvn, du förstör ju ögonen!
- Ja visst gör jag?

Och sen springer man med en sax runt huset sådär...
- Titta mamma! Jag springer med en sax, vad ska du göra åt det? Jag är mogen nu."


Av någon anledning så blir det mycket roligare just för att det är skånska också.

Efter lite alkohol så brukar hungerkänslorna sätta fart för mig. Är det något jag avskyr att äta så är det mackor, jag vet inte men, jag är väl trött på det. Så, jag tyckte det var en bra ide att äta upp resterna sen i förrgår. Vegetariska nuggets, värmda i mikron med hamburgerdressing. Är man fattig så är man...

Nu sådär i efterhand så är jag mest lämnad med en äcklande känsla. ;-)

Ptja, klockan börjar närma sig två på natten. Sängen lockar dock inte den heller så vi får väl se vad som händer...
Sweet little addict.

Vet inte varför jag är så trött idag, känns som om jag somnar lite varje gång jag blinkar. Får hoppas att jag kommer igång snart, det måste verkligen städas här dessutom är det ju allmänt jobbigt att se ut som en nerdrogad... ja, jag vet inte ens vad.

Fick i alla fall stillat mitt begär igår som jag tänkte dela med mig av. Kan ju som sagt inte köpa skiten, men känn er välkomna att sponsra mig. ;-)Har klippt ihop det till två bilder. En med modeller och en utan så notera att det första är ett linne, det är bara en slump att resten blev klänningar på denna bilden.
Också lite random lösa plagg.


Har ingen som hellst aning om jag skulle passa i rött, men jag tyckte den var snygg så. Sticker ju ut lite så bland dom andra plaggen kan man väl säga, haha. Självfallet finns det ju massvis av underkläder, skor och accessoarer som jag vill ha i mitt ägo aswell, men det hade jag inte ork att titta på så mycket.

Jag får väl ta och lyfta mitt arsle härifrån om jag hade tänkt att få något gjort.
Förbannade %#¤&klänning!

För ett tag sedan så beställde jag lite kläder. Visserligen var pengarna ifrån släkt så personligen rör det ju inte mig eller min ekonomi. Men, det var en horklänning där i som vägrade att passa. Oh well, tänker jag och beställer en i en större storlek. Storlek 40. Det var en annan klänning i samma beställning med storlek 36 som förövrigt passade kanske bör nämnas. Idag testade jag 40 klänningen, tror ni att den passade? Jag trodde på fullaste allvar att jag skulle dö.

För det första; det gick bara inte att pressa i pattarna! Seriöst? Jag förstår att det kan vara jobbigt att ha små bröst om man nu inte vill ha det, men jag menar ingenting illa; men anpassar ni er efter män eller? Jag har ingen hylla att skryta med direkt heller, just därför tycker jag att det inte ska vara någon match. Så jag står där i trosor och vet inte vad jag ska ta mig till, funderade på att ringa upp till grannen och be henne om hjälp, det skulle vara sådär lagom pinsamt. ;-)

Efter mycket om och men (och väldigt ömma bröst...) kom jag i den upptill, sen då? Inte en chans! Den har ett innertyg som är från helvetet. Stenhårt glansigt tyg som man absolut inte får ha någon röv i. Ursäkta mig om jag accepterar att jag är kvinna? Jag vet att jag må ha bredare höfter än de flesta, men vad fan går ni efter? En planka?Såhär ser den delvis ut, snyggt upptill som sagt.
Innertyget. Den grå delen satt förövrigt fast i innertyget med några stygn, dom sprack ungefär vid höfterna.
Ja, snyggt eller? Eftersom stygnen sprack så tappade den även lite passform längst ner, det gjorde inte så mycket, men ändå. Med tanke på priset på godingen så tänkte jag även att den borde ha någon typ av stöd för brösten, men även det var för höga förväntningar. Och jo, varför ser mina lår så ihoptrycka ut? Tror ni att jag försöker se smalare ut? Nej, det går inte att röra benen åt nåt håll alls. Som sagt så är innertyget stenhårt material så det går väl en tolv steg per meter. Man måste nog vara en 34a för att kunna ha denna 40 inkl. röra på sig, men då får man ha typ dd kupa i bröst med så någonting håller upp den stora klänningen i övrigt. Det bästa av allt? Med tanke på att den är sönder så är jag stuck with it forever. Någon som vill ha en klänning?
Tacka vet jag mjukisar! AKTA ER FÖR TJOCKISEN.
Senast uppdaterat...

Från min bilddagbok;Måste ju givetvis dela med mig av mina upptäckter på bloggen också.


16:16!

Är ni skrockfulla? Undra vem som tänker på mig!

Dricker lite kaffe varvat med geisha choklad här. Har varit i Bengtsfors på ärenden idag så sambon fick åka lite senare till jobbet, men annars gick nog det mesta ganska bra i alla fall. Vad som får mig att, varje gång som jag skall iväg på något, tro att 'det är okej om jag stannar uppe en liiiten stund till' sådär kvällen innan kan jag dock inte förstå. Har hittills inga goda erfarenheter alls inom det området. Vaknade en sådär tjugo minuter innan bussen gick idag, dödstrött. Somnade visserligen med smink och allt igår så det fick bli ännu en dagsanvändning av det, haha. ;-)

Men när bussen kom så upptäckte vi att allt vi tagit med var oss själva. Skulle haft med lite papper och sånt, smooth! Nåväl, det löste sig ju. När vi var klara så gick vi och käkade lunch på mar mar. (GE MIG SUSHI NÅGON, JAG DÖR. INGET ANNAT DUGER!). Hrm, väl hemma så upptäckte jag att det inte existerade ciggaretter så jag fick bege mig iväg till affären. Jag tar aldrig med mitt leg längre, litet ställe och alla vet vem man är. Tro inte att det sitter nån ny där då som inte vill sälja till mig. Jag frågar henne snällt om hon inte kan kolla ifall någon annan som jobbar där kan komma dit. Visst, det gör hon... Då kommer det en annan som givetvis inte vet hur gammal jag är heller. Men så tittade hon lite på mig; 'Ja, du ser ju inte ut som sjutton i alla fall'. Jag har lame humor så du ska liksom fnissa lite där, jag tyckte det var roligt.

Har, som tidigare nämnt, hållt mig ifrån diverse shoppingsidor eftersom jag är fattig. Men nu går det inte längre, bara tanken på det gör mig helt exalterad! Så nu skall jag spendera lite tid i allt vad internet har att erbjuda. :*
En väldigt trött individ i väntan på lunch, well, frukost egentligen.Lite väl extas kanske?

Jag är evigt tacksam till min underbara familj som låtit mig invardera hos dom nu det senaste. Mamma finns alltid där, all love! Det är dock väldigt härligt att vara hemma igen också. Det lite negativa är väl att jag är lite för bekväm kanske och hamnar, just här alltför sent på natten. ;-)

Men! Ikväll har jag faktiskt en ursäkt. Ja just det, meteorsvärmen förstås! Jag hade i ärlighetens namn glömt bort den till en början. Let's take it from the start; Linda ligger i sängen och har lagt sig för att sova. Linda sover naken. Linda får sms från lillebror som påminner om meteorsvärmen och följande är ett ganska tydligt exempel på varför jag ibland kan känna mig lite sådär, annorlunda...

- HELVETE, SÄG INTE ATT JAG MISSAT NÅGONTING!
och diverse andra svärord därpå.

Naken, ja, helt naken springer jag ut på våran balkong. Att den ligger på bottenvåningen i ett bostadsområde precis intill vägen också kanske bör tilläggas? Vad gör man inte.

Det var faktiskt ganska mysigt och jag misstänker inte att någon blev direkt chockad heller, förr eller senare liksom. Efter ett tag ville jag dock se andra sidan av himlen också så jag tog mig tiden att springa in och hämta en morgonrock, kan ju vara barn ute såhär dags. *haha*

Ptja, vad säger du Linda? Skulle Trollhättan verkligen vara redo för ännu en tvivelaktig individ vid namn Linda? Det kanske är namnet som gör det. ;-)


Nu är det inte så många timmar kvar innan jag skall upp så med det får jag nog ta och säga godnatt.Mysdag ep2

Och för er som inte är lika high tech som jag så står alltså "ep" för episode. Ja, jag är så påhittig när det gäller rubriker, *hrm*. Får sådär lagom ont i huvudet när vädret ändras för mycket. Som idag, smäller till då och då sen är det strålande solsken och sen kommer det en störtskur från ingenstanns. Dock har min mor sett till att jag är sysselsatt! Hon ringde ifrån jobbet förut;

- Du kan ju eh, göra fruktsallad som vi kan ha till kaffet sen.
- Vilket kaffe?
- Det som du kokar när jag kommer hem.


Så ja, det har den senaste timmen spenderats åt. Fruktsallad. Somrigt och bra till vädret...
Fick ett sug på att pyssla i Photoshop igår kväll. Det är dom stunderna som gör det sådär extra jobbigt att inte vara hemma, där har jag massvis att pyssla med. Men eftersom jag har varit duktig och tagit med sladden till kameran det senaste när jag åker iväg så har jag lite bilder på mig i alla fall. Jag kan väl också få leka modell?

Hade lite pop art, smooth och sparkly i tankarna och detta är resultatet. "Gu så vackert!". Säg det gärna på värmländska, så fruktansvärt rolig är jag.Mysdag!

Gick upp alltför sent idag, men jag överlever. Tänkte nyss gå och göra mig iordning lite men så kom jag underfund med att det orkar jag inte. Det blir mjukisar och osminkat, mysdag med andra ord! Jagade iväg lillebror för att sätta i mackor i rosten, även han vaknade sent så frukost vid 14:12 är inte så konstigt här. ;-)

Måndag är lika med Prison Break mina kära fans, jag nästan skakar! Fick något ryck och tänkte att jag skulle kolla hur många avsnitt det är kvar... varför gör man så? Man blir ju bara besviken. Anyways, två avsnitt. TVÅ. Vad gör jag sen då? Vad ska jag då ha att se fram emot? Kanske skaffa ett liv, det låter sådär lagom patetiskt att jag vaknar varje morgon i väntan på just den här stunden. Så illa är det kanske inte, men ändå.

Hepp, jag får kila. Lillebror skrek nyss; 'MEN DÅ ÄTER JAG SJÄLV DÅ!". ;-)Larotika presenteras i samarbete med...

TRÖTTHET. Ja, jag är svintrött. Lyssnar på lillebror som ligger och sjunger i sängen bakom mig och mamma har hoppat in i duschen. Det är verkligen skillnad på att bo i eget alltså, helt tyst. Inbillar mig liksom ljud där för att inte känna mig så ensam, haha.

Det blir nog lite familjemys i soffan i alla fall, men sen däckar jag nog. Sleep tight.

Vin och ensamhet.

Mamma jobbar kväll och plastpappa är på cruising, lillebror och jag är ensamma och det händer inte värst mycket. Hade lite tankar på att åka på All In festivalen, men kände inte världens sug och det var jag tydligen inte ensam om. Så, jag sitter här på balkongen och sipprar rödvin i min ensamhet...Tick tack, tick tack...

Känner mig fullkomligt less och off idag. Har legat sådär halvdöd hela dagen i soffan och kollat på massa skräp, trampar runt, stirrar ... är. Well well...#77c3e5

Dagen har ju bara flygit iväg, men det blir väl så när man gör annat än att glo in i en skärm. Nu är i alla fall allting klart, lillebror är dock hungrig... frågade vad vi ska ha för mat, mitt svar? 'Öh, inget', jag är inte van vid att varken äta eller laga mat ju, haha. Vanliga människor!

När jag vek mammas tvätt förut så fick jag en liten ide...
Att testa någonting som inte tillhör gråskalan! Det här är väl att ta i första gången man använder färg sen... ja, barnsben förmodligen. Men ärligt talat, jag gillade det. :-3Vad tycks, blir ni rädda eller? ^^


Jag tror det är dags för kaffe. Kanske, kaaanske att jag gör någon mat också. ;-)
Go with the flow

Kings of Leon står på högsta volym på Spotify och jag skall sysselsätta mig med att hushålla idag. Tvätta, vika tvätt, hänga upp, diska and so on. Det är härligt väder idag så jag känner mig lite mer pepp! Allra först tänkte jag dock visa er väskan!- I like it a lot! <3Ja, jag har problem och nej, jag vet inte vad jag skall göra åt det, haha. Visst, nu lär jag bli borta ett tag, men min packning brukar tyvärr se ut såhär ändå - även om det gäller tre-fyra dagar. Så, vad i hela helvete släpar jag med mig?
Det skall jag allt förklara för er...

* Oftast fyra par skor, i denna packningen ingår
dock sex par (ett par har jag på mig...).
* Smink, hårprodukter, tandborste och annat ytligt.
* Kläder:

- Ett par byxor och tre kjolar, det är allt jag har av kläder nedtill för tillfället. Har en tendens att köpa leggings istället för byxor... Så ja, 3-4 leggings av olika slag åker med.

- Överkroppen då, kanske... tolv-fjorton ombyten ungefär.

- Mjukis och nattkläder förstås!

Sen är det en fruktansvärt massa elektronik...
Mobil, kamera inkl sladdar till dessa. Ipod med! Sladd till den...
Och locktången är oftast med!

Tillslut är det handväskan där saker som brukar ligga i en handväska ligger. ;-)

Jag har faktiskt lyckats att packa endast den röda resväskan ett fåtal gånger, men då skakar jag nästan när jag går hemifrån. Det är skumt för jag använder nästan ingenting av kläderna, mjukisar och byxorna med en vanlig jävla tröja om jag skall gå utomhus - men jag får panik och tänker hela tiden 'tänk om...' och då är det lika bra att packa ner allt jag äger. ;-)

Anyways, jag får väl ta och sätta fart om jag hade tänkt att bli klar idag, typ.
God ...förmiddag!

När klockan slog elva öppnade då jag mina ögon, trots att jag la mig relativt tidigt igår. Men det var faktiskt skönt att få sova ut så jag är inge vidare arg för det. Mamma hade gjort kaffe som jag sitter och sörplar, annars ser det ganska lugnt ut idag. Lillebror och jag funderar typ på att gräva ner oss i soffan och kolla film, det tycker jag lät mys i alla fall. :-)

Nä, det var nog allt jag orkade med er för nu. Take care,

EDIT: Jag glömde att berätta! Jag fick en döhet väska av mamma igår, dom har ju varit på semester ett tag. Bilder kommer senare under dagen! Tack mamma. <3

Hon har vaknat på rätt sida minsann!

Visserligen vaknar jag väl aldrig till när det första jag gör på morgonen är att sätta mig vid datorn. Brukar känna mig som en zombie hela dagen då. MEN(!), jag är glad för det! Har sysselsatt mig med Photoshop och gjort klart en bild på Linda som jag faktiskt tycker blev bra. Enjoy;
Tro det eller ej, men stämpeln gör faktiskt ganska stor skillnad,
så försök koppla bort den.

Tiden går så fort på morgonen! Varit uppe sen halv åtta och det känns inte alls som den borde vara elva nu! Inte för att jag har bråttom heller i och för sig. Blev ju till att åka hem till familjen, men jag åker med mamma efter att hon slutat jobbet och det är vid elva-tolv inatt, err. Anyways, jag kanske ska klä på mig lite i alla fall. ;-)Backa, lite till, lite till.. liiiiite till.

Så! Då är du tillbaks på ruta ett, varsågod att börja om! Men TACK, verkligen. Varför är jag då så sarkastisk? Jo, vi skulle till socialkontoret idag klockan 11. Vi går upp, duschar och gör oss iordning sen ringer dom vid kvart över nio: 'Eh jo, hon är sjuk idag så ni får en ny tid den 13e'. Men vad BRA att ni ringer en timma innan bussen går och säger detta, vad bra. För vi har ju absolut pengar som täcker två veckor till och min sambo har inte alls missat jobbet och räkningar, ja, alla vet vi ju hur snälla dom företagen är och förstår sånthär så där lär vi ju inte alls få några extra påminnelseavgifter som ni sen inte alls betalar för 'VI TÄCKER INTE SÅNT'. Visst att jag har överseende för sjukdom, men dom  ger oss pengar som ska räcka för en månad och dom vet så jäävla väl att det knappt räcker för tre veckor så det jag blir förbannat över är det faktum att dom inte ens frågar om det går bra, eller att dom bara inte har någon akutsekreterare som finns där när sånthär händer.

Det flöt liksom på ganska bra där ett tag och vi kände att det var dags att röra på oss igen, men nej, varför skulle det fortsätta? Hur kunde jag vara så dum och ens tro att det skulle hålla? Det är lika bra att inse att jag alltid kommer sitta här på ruta ett, röra mig några steg framåt igen och sen bara kastas tillbaka. Jag antar att jag får försöka sova hos mamma ett tag, visst att det är roligt att vara med familjen, men jag vill inte vara där för att jag måste.

Snart kommer väl min arbetsförmedlare tillbaks från semestern också. Det är både på gott och ont. Dom vill ju att man ska söka minst fem jobb i månaden, men jag kan inte hjälpa att jag tycker det är så onödigt. Det finns inget jobb häromkring och som sagt så kan vi inte röra oss en meter härifrån just nu, så varför ska jag söka jobb i Sthlm, lappland, mallorca - whatever!? Jag förstår bara inte logiken i det. Sen dessutom får jag liksom ingen lust från nånstanns, allt är bara käpp rätt åt helvete men jo, jag har vääärldens energi till att söka jobb och se GLAD ut och sälja mig själv!

Skulle inte tro det. Ja, det kanske låter fruktansvärt överdrivet. Men seriöst, om det inte vore för min familj och annat släkt och vänner i mitt liv så finner jag ingen anledning alls för mig att vara kvar här.RSS 2.0